Ydelser

Vi drifter og overvåger servere skræddersyet til jeres behov.

Vi har 40 års erfaring med at etablere og drive servere og net­værk, og vi vil meget gerne dele vores kompetencer med jer.

Ved at drive jeres løsning garanterer vi, at jeres data er sikre, og I behøver ikke selv bruge ressourcer på server miljø, eller at opdatere og vedlige­holde jeres udstyr.

Mulighederne er mange

Vores driftsløsninger tager altid udgangspunkt i et stabilt, pålideligt og redundant miljø i vores sikrede datacenter i Lyngby.

Vi skræddersyr vores løsning til jeres behov, fra simpel hosting, over hardware vedligehold og overvågning af udvalgte funktioner, til en total drift og overvågning af serversystemet i tæt samarbejde med kunden.

Hvad enten I ønsker at placere jeres eget udstyr i vores sikrede datacenter, eller I vil have os til at sammensætte og eje, hvad I har behov for, så har vi løsningen for jer.

Vi leverer gerne internetforbindelse og tilhørende sikkerhedsløsning, for at give jeres systemer de bedste forudsætninger for succes.

Sikkert sted til jeres eget udstyr

Vil I blot have et sikkert sted til jeres eget udstyr, kan I få et skabsrum, hvortil I har adgang 24 timer i døgnet. I kan selv stå for vedligeholdelse, eller vi kan drive det for jer.

Virtuelt eller dedikeret servermiljø?

I dag driver vi flere hundrede servere, og kan tilbyde både dedike­ret og virtuel drift afhængigt af virksomhedens behov.

Med en dedikeret server som I selv ejer eller lejer hos os, får I en kraftig og hurtig løsning, som er tilegnet jeres virksomhed.

Vælger I derimod en virtuel server, har I andre muligheder, og det kan være en både nemme­re og billigere løsning. En virtuel server er skalérbar og ikke be­grænset af hardware. Dvs. I kan altid opgradere i forhold til jeres behov.

Vores virtuelle miljø er bygget på anerkendte teknologier, som sikrer jer optimalt mod eventuelle nedbrud. Er uheldet alligevel ude, vil en ny server overtage arbejdsopgaverne med det sam­me, og I opnår på denne måde maksimal oppetid.

Dedikeret eller virtuelt miljø; vores løsninger udarbejdes i tæt samarbejde med kunden, for at tilbyde det driftsniveau som passer jer.

Vi leverer både standardløsninger til enkelte servere, og totalløsninger til store servermiljøer, med prioriteret drift, problemløsninger og helpdesk.

Elementer i driftsløsninger hos i2:

 • Stabilt og redundant driftsmiljø i sikret datacenter
 • Overvågning 24/7 af udstyr og programmel
 • Drift af server HW og SW
 • Netforbindelse, som dækker ethvert behov
 • Problemløsning i tæt kontakt til kunden
 • Automatisk backup up af enhver type data
 • Firewall baserede sikkerhedsløsninger
 • Opdatering og vedligeholdelse af programmel
 • Ejet eller lejet udstyr
 • Mulighed for opkobling til DIX
 • Drift af alle typer serverprogrammel